Altijd KM vrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven
Specificaties van dit particuliere tarief
- Huurprijs is inclusief BTW, exclusief brandstof.
- Maximale aaneengesloten huurperiode is 28 dagen.
- Wilt u het voertuig langer huren, informeert u dan bij de vestiging naar de voorwaarden.
- All risk verzekering met een WA-dekking van € 2.500.000,-
- Afhankelijk van het soort auto is het eigen risico bij niet verhaalbare schade € 650,-- of € 900,-- per gebeurtenis.
- Afhankelijk van het soort auto is de afkoop eigen risico tot € 250,-- of € 500,--per gebeurtenis mogelijk voor € 9,50 per dag.
- Het is niet mogelijk voor huurders t/m 25 jaar om het eigen risico te verlagen.
- Mogelijkheid tot het afsluiten van een Ongevallen Inzittenden Verzekering met een dekking van € 25.000,- bij blijvende invaliditeit en van € 12.500,- bij overlijden:
    * bij personen-/bestelauto voor € 3,75 per dag.
    * bij volwaardige 7-9 persoons MPV/-bus voor € 6,75 per dag.
-24 uurs alarmservice bij schade en/of pech in binnen- en buitenland.

Eigen risico & waarborg brandstof
Er geldt een standaard Eigen Risico voor schade of diefstal aan het voertuig. Dit betekent dat u als huurder tot een bepaald bedrag aansprakelijk bent per schadegeval. Bij schade kunt u denken aan krassen, deuken, lekke band, diefstal, en eventuele veroorzaakte WA schade, etc. De hoogte van het eigen Risico is afhankelijk van de autocategorie.
Naast het huurbedrag betaalt u een waarborgsom (ter dekking van het eigen risico en een tank brandstof). De waarborgsom kan worden verlaagd door het eigen risico te verlagen. Met deze optie kunt u zowel uw eigen risico bij schade als de waarborgsom verlagen. De waarborgsom ontvangt u binnen enkele dagen volledig retour indien u de auto met een volle tank en schadevrij bij ons inlevert. Als u met uw creditcard boekt betaalt, wordt het bedrag tijdelijk op uw creditcard gereserveerd en kost u dus geen extra geld.
Extra bestuurder
Voor € 5,75 per persoon per dag worden extra bestuurders meeverzekerd. Extra bestuurders dienen net als u te voldoen aan onze huurvoorwaarden.
Elke bestuurder heeft tenminste 1 jaar een geldig rijbewijs en is minimaal 21 jaar oud. Bij het ophalen van de auto dient u het rijbewijs te tonen van iedere extra bestuurder.
Inzittendenverzekering
De ongevallen inzittenden verzekering (OIV) heeft een dekking van € 25.000,- bij blijvende invaliditeit en € 12.500,- bij overlijden. Voor personenauto's/bestelwagens zijn de kosten € 3,75 per dag en bij een 7-9 MPV/-bus bedragen de kosten € 6,75 per dag.
Eigen risico verlagen
Het eigen risico wordt verlaagd van € 800,00 per gebeurtenis naar € 250,00 per gebeurtenis.
Het is niet mogelijk voor huurders t/m 25 jaar om het eigen risico te verlagen.
Huur navigatiesysteem
Rijdt u liever in één keer naar de juiste bestemming? Geen zin om de locatie te zoeken, of bij een informatiebord te moeten stoppen om te kijken waar u heen moet? Reserveer dan als extra optie een navigatiesysteem van TOMTOM. Dit systeem brengt u naar de juiste bestemming.
Promotiecode
Als u een promotiecode van MABI Mobility heeft ontvangen, kunt u die invullen door het vakje voor Promotiecode aan te vinken en de promotiecode in te vullen. Uw voordeel zal dan direct berekend worden.
Toeslag jonge bestuurders
Voor bestuurders tot 23 jaar geldt een 'Young Driver' toeslag
van € 5,00 per dag.
Betalingsvoorwaarden
  • Betalingen worden afgehandeld via de beveiligde omgeving van onze betalingspartner Buckaroo Payments .

  • De bank van de afnemer is verantwoordelijk voor het afgeven van de status van de Ideal- Betaling en de uitvoering van de door de afnemer geaccordeerde IDEAL betaling ten gunste de Acceptant.

  • Annuleert u uw reservering tot 48 uur voor aanvang van gereserveerde huurperiode dan wordt er 25 euro in mindering gebracht op het door u aanbetaalde bedrag.

  • Annuleert u uw reservering tussen 48 en 8 uur voor aanvang van de gereserveerde huurperiode dan wordt er 50 euro in mindering gebracht op het door u aanbetaalde bedrag.

  • Annuleert u uw reservering binnen 8 uur voor aanvang van de gereserveerde huurperiode dan wordt het gehele betaalde bedrag in mindering gebracht op het door u aanbetaalde bedrag.

  • Wordt de door gereserveerde online betaalde huurauto niet opgehaald, ontvangt ugeen restitutie van de huursom.

  • Rekening en bevestiging van betaling ontvangt u per e-mail.

  • Indien u bij aanvang huur niet beschikt over geldige ID's, betaalmiddel op naam van de huurder en niet voldoet aan de algemene huurvoorwaarden dan behoudt SternRent zich het recht voor om geen auto te verhuren. Restitutie van het reeds vooruitbetaalde bedrag zal binnen 5 werkdagen op het rekeningnummer teruggestort worden waarmee de IDEAL betaling gedaan is.
Reserveer je auto in 2 stappen (Stap 1)
Verfijn lijst met auto's
Uitvoering
Minimaal aantal personen
Minimaal aantal koffers
Jouw reservering
Renault Trafic
Specificaties
6 personen
Diesel
Handgeschakeld
Met airco
4,1m3
1,77m x 1,66m x 1,38m
Uitleg particulier tarief
Opties
Extra bestuurder
€5,75 p/d
Inzittendenverzekering
€6,75 p/d
Verlaging eigen risico
€7,50 p/d
Huur navigatiesysteem
€6,75 p/d
Promotiecode
Aantal dagen
14
Totaal
(incl. BTW)
Betalen bij afhalen
€ 1.319,53
Betalen via iDeal
€ 1.319,53
Reserveren op aanvraag. Klik
voor contactdetails.

Copyright MABI Mobility 2024

Uw reservering wordt verwerkt.
Een ogenblik geduld a.u.b.